Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Parukeri Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune. Pagesa me perqindje, Adresa: Prane Kopeshtit Zoologjik

Botuar më 18/01/2019

Klinike Dentare Kërkon të punësojë Asistent

(M) pa pages. Te jete student, Adresa: Rr. “Hoxha Tahsim”, ngjitur me shkollen Kongresi Lushnjes. Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 18/01/2019

Beauty Salon Black & White Kërkon të punësojë Ndihmese

- ParukiereMe ose pa eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rr. Artan Lenja, Kompleksi Magnet, pallati Orion

Botuar më 18/01/2019

Beauty Salon Black & White Kërkon të punësojë Estetiste

Per thonj Te kete pervoje pune, Tiranë, Adresa: Rr. Artan Lenja, Kompleksi Magnet, pallati Orion

Botuar më 18/01/2019

PARUKERI SAA GRANDE SALONE Kërkon të punësojë Manikyriste

Per thonj me xhel. Te kete ekpserince pune, Adresa: Porcelan, perblle TV Klan

Botuar më 18/01/2019

Qender estetike dhe masazhi Kërkon të punësojë Masazhatore

Me ose pa eksperience, paga shume e kenaqshme me rroge ose perqindje, te interesuarat te kontaktojne ne nr e telefonit, Tiranë, Adresa: Tek shkolla Petro Nini Luarasi

Botuar më 16/01/2019

Qendra estetike dhe e masazhit Kërkon të punësojë Masazhatore

Me ose pa eksperience pune, page baze dhe perqindje te larta, Tiranë, Adresa: Mbrapa ish ekspozites Shqiperia Sot, perballe PDIU

Botuar më 16/01/2019

Kompania Olsi Hair System Kërkon të punësojë Menaxher/e

Shitjesh ne terren. (DISA MENAXHER/TERRENI). Preferohen te jene me eksperience pune si dhe preferohen me patente per makine. E-mail: klitonshatku@gmail.com Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 16/01/2019

LABURANT DENTAR Kërkon të punësojë Laborant

Ose Laborante Dentare. Me eksperience pune disa vjecare. E-mail: kgj2k@yahoo.com, Adresa: Rr. "Hoxha Tahsim". Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 16/01/2019

Laborator Dentar Kërkon të punësojë Laborante dentare

(F). Me eksperience pune per modelim, dyll dhe metal, Tiranë

Botuar më 16/01/2019