Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Parukeri Kërkon të punësojë Ndihmese

PARUKIERE, me eksperience pune ne parukeri dhe estetike, Tiranë, Adresa: Mbrapa UET, pallatet Sinani

Botuar më 22/03/2019

PARUKERI KRISTI Kërkon të punësojë Parukiere

Me eksperience pune. Ofrohet page shume e mire dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Qyteti Studenti, 30m mbi godinen 27

Botuar më 22/03/2019

Berlin Chemie Zyra e Përfaqësisë së Kompanisë Farmaceutike BERLIN-CHEMIE/MENARINI në Shqipëri, një ndër më prestigjozet në tregun farmaceutik Evropian, kërkon të punesojë staf: Kërkon të punësojë Perfaqesues

MJEKËSOR. Të interesuarit duhet : Të jenë të diplomuar në një nga degët e mëposhtme: Mjekësi, Farmaci, Stomatologji ose shkenca te lidhura me to. Të kenë aftësi të mira komunikuese dhe bindëse.Të zotërojnë gjuhën angleze. Të kenë njohuri kompjuterike. Të kenë lejë drejtimi automjeti, klasi B. Përfaqësuesi Mjekësor ka si detyrë të promovojë produktet e Berlin Chemie në zonën përkatëse. Pagesa e kënaqshme dhe kushte mjaft të mira pune. Kandidatët duhet të sjellin një CV me fotografi, numër telefoni dhe adrese te postes elektronike brenda dates 10 Prill 2019 në adresën elektronikealbania@berlin-chemie.com, ose në adresën e zyrave tona. Vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë do të kontaktohen., Tiranë, Adresa: Berlin-Chemie/Menarini, Rruga e Kavajës, Pall.3/ Sh.9/ Ap.2, Tiranë.

Botuar më 21/03/2019

Kerkohet Stomatologe

Te jete e licencuar. Kushte pune dhe page e kenaqshme, Adresa: Don Bosko

Botuar më 21/03/2019

Revive SPA Kërkon të punësojë Masazhatore

Paga: 40000 leke |

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. "Nikolla Tupe", pallati 2/1 Bodrum - Njesi bashkiake nr.5

Botuar më 21/03/2019
40000 leke

PARFLOVA Kërkon të punësojë Shitese

Paga e kenaqshme. Me eksperience pune. Te jene pa angazhime, Adresa: Tirane

Botuar më 20/03/2019

Family Dental Clinic Kërkon të punësojë Mjek

/Mjeke Stomatologe te liçensuar me eksperience pune minimumi 2 vjet. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit, Adresa: Ne unaze, prane 21 Dhjetorit, ne krah te fakultetit te inxhinierise se ndertimit

Botuar më 20/03/2019

Deluxe Spa Kërkon të punësojë Masazhatore

Me eksperience pune. Page e kenaqshme. kushte te mira pune, Adresa: Tek 21 dhjetori, perballe Oslos

Botuar më 20/03/2019

Parukeri Eranda Kërkon të punësojë Ndihmes parukiere

Me eksperience pune. Ofrohen kushte shume te mira pune dhe page e kenaqshme, Adresa: Rr. "Fortuzi", prane shkolles De Rada dhe Bar Comfort

Botuar më 19/03/2019