Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Botuar më 05/12/2022
90,000-110,000 leke/neto

INXHINIER MEKANIK Profesionisti po kërkon një profesionist në rolin Inxhinier Mekanik/Elektrik në emër të Klientit tonë, një ndër Qendrat Tregtare më të bukura urbane në qytetin e Tiranës.

Paga: 90,000-110,000 leke/neto |

Në rolin e inxhinierit mekanik/elektrik, ju do të jeni përgjegjës për mbikëqyrjen e sistemeve mekanike dhe elektrike të hapësirave të qendrës tregtare, duke siguruar që standardet e cilësisë janë përmbushur në përputhje me objektivat e kompanisë., Tiranë

Botuar më 05/12/2022
90,000-110,000 leke/neto
)