Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

INSTALUES&MIRËMBAJTËS ASHENSORI/SHKALLË ELEKTRIKE E.M.E ASHENSOR GROUP Operon në treg nga viti 2009 si distributor ekskluziv i brandit ndërkombëtar Schindler në Republikën e Shqipërisë dhe Kosovës për shitje, instalime, mirëmbajtje të ashensorëve, shk

Paga: Paga është e kënaqshme. Niveli i pagës vlerësohet bazuar edhe në eksperiencën e punonjësit dhe performancën e tij në punë |

Të jenë të aftë për punë dhe të shëndetshëm fizikisht dhe mendërisht. -Të ...

Botuar më 30/11/2023
Paga është e kënaqshme. Niveli i pagës vlerësohet bazuar edhe në eksperiencën e punonjësit dhe performancën e tij në punë

BACKOFFICE OPERATOR Pune tirana Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, ofroher trajnim, dergoni cv ne numrin tone te telefonit ose ne email, Durrës

Botuar më 07/12/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 07/12/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 07/12/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 07/12/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR Pune tirana Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, ofroher trajnim, dergoni cv ne numrin tone te telefonit ose ne email, Durrës

Botuar më 07/12/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 07/12/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 07/12/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR PUNE TIRANA Kërkon të punësojë

Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, me eksperience, dergoni cv ne email ose numrat tane te meposhtem, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 07/12/2023
700 euro

BACKOFFICE OPERATOR Pune tirana Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 700 euro |

Gjuhet e huaja: italisht, ofroher trajnim, dergoni cv ne numrin tone te telefonit ose ne email, Durrës

Botuar më 06/12/2023
700 euro

OPERATOR/E Njoftime pune - Kerkohen

Paga: e kenaqshme |

Ne gjuhen shqipe. Puna 6 ore e dite. Me eksperience pune. Te interesuarit te nisin Cv e tyre ne e- mailin:, Adresa: Kryqezimi i tregut Elektrik, Rr. Todi Shkurti

Botuar më 06/12/2023
e kenaqshme
)