Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KONSULENT COMDATA ALBANIA È la sede di Comdata Group a Tirana, la filiale del leader multinazionale nel settore dell'outsourcing, presente in 22 paesi ed in continua espansione. altamente professionali, puntiamo molto sulle potenzialità dei giovani,

Paga: Buona retribuzione |

Offriamo inserimento immediato, formazione sul prodotto e sulle tecniche di comunicazione e lavoro in un’azienda internazionale, con una buona retribuzione e possibilità di crescita professionale

Botuar më 18/10/2019
Buona retribuzione

OPERATORE APOLLO CAPITAL Kërkon të punësojë

Paga: 500 euro |

Te gjuhes Italiane , Me ose pa eksperience pune , Te interesuarit duhet te jene rigoroz dhe ambicioz per rritje profesionale , Te kene frymen e punes ne grup dhe te kene aftesi te mira komunikimi me gjuhen perkatese, Adresa: Tek stacioni fundit i Tiranes se Re tek White Bar, Tiranë

Botuar më 16/10/2019
500 euro

SHITES Deluxe Mobile Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme pertej tregut |

Te kete njohuri teknologjike, kryesisht ne celulare dhe aksesore. Te jete i afte per te perdorur rrjetet sociale. Te jete i ndergjegjshem per pune. Puna me kohe te plote. Prioritet do te kene personat qe jane te diplomuar per IT ose Ekonomik, Adresa: Te interesuarit te paraqiten me CV ne adresen: Rr. “Ibrahim Rugova”, prane bankes se Shqiperise dhe rr "Reshit Çollaku", tuneli ne krah te Postes Qendrore

Botuar më 16/10/2019
e kenaqshme pertej tregut
)