Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHPERNDARES Electron Albania 2008 Kompania eshte distributor i markave te ndryshme elektronike dhe kompjuterike. Orari e hene-e premte 8.00-16.00 e shtune 8.00-14.00 Kërkon të punësojë

Paga: neto 35.000 lek-40.000 lek |

Leje drejtimi kategoria B. I afte te persor motorrin, shperndarje me motorr te sherbimeve te ndryshme elektronike dhe kompjuterike plus sistemim dhe organizim ne magazine. Mosha 16-30 vjeç. Motorri ofrohet nga kompania, kushte optimale pune, Adresa: Unaza Re, Pallati Romario(Alpha Bank), Kati 2, Tiranë

Botuar më 12/12/2019
neto 35.000 lek-40.000 lek

SHOFER AUTOBUSI F.D.A LINE BUS, LINJE URBANE DURRES - GOLEM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te kene patente te klasit D. Te jete i pajisur me Capin, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

MEKANIK F.D.A LINE BUS, LINJE URBANE DURRES - GOLEM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

FATORINO F.D.A LINE BUS, LINJE URBANE DURRES - GOLEM Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

URBANI, ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 09/12/2019
e kenaqshme

KORRIER Posta Albanian Courier ofron vende pune per Durres

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

/postier me motorr. Kriteret qe duhet te plotesohen:-Te dije motorrin dhe te kete patente.-Te kete eksperiente ne shperndarje me motorr.-Te kete mbaruar arsimin e mesem.-Te jete I komunikueshem ., mjeti motorrik ofrohet nga kompania, Adresa: Rr Dritan Hoxha, Tiranë

Botuar më 06/12/2019
e kenaqshme
)