Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Botuar më 18/10/2019
E kenaqeshme

MARANGOZ Kompania EM&MA shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per mobilje klasike dhe moderne. Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne kete fushe, te jene te afte per te punuar ne grup. Paga e kenaqshme dhe trasporti kryhet nga kompania

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

ZMERILUES Kompania EM&MA shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mobiljesh. Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne kete fushe, te jene te afte per te punuar ne grup. Paga e kenaqshme dhe trasporti kryhet nga kompania

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

NDIHMES MARANGOZ Kompania EM&MA shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne kete fushe, te jene te afte per te punuar ne grup. Paga e kenaqshme dhe trasporti kryhet nga kompania

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

SUPERVIZOR Albpastrim Kompani qe operon ne fushen Sherbime Pastrimi Kërkon të punësojë

Paga: Baze e kenaqshme |

Puna full time ne objektet ku ne operojme. Aftësi shumë të mira organizuese dhe koordinuese. Aftësi për të dhënë sugjerime dhe alternativa për zgjidhjen e problemeve dhe situatave. Aftësi të mira komunikimi dhe të bashkëpunimit. Të jetë i besueshëm, i përgjegjshëm dhe të përmbushë detyrimet e punës, 25-45 vjec, te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin me poshte:

Botuar më 18/10/2019
Baze e kenaqshme

USTA MOBILERI GAZI SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Marangoz, Adresa: Laprake, rr. Petrit Radovica, Tiranë

Botuar më 18/10/2019
Paga e kenaqshme

PUNONJES Mobileri Vep Divani Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqeshme |

Per mobileri. Me zanat dhe pa zanat se i mesojme vete., Tiranë

Botuar më 17/10/2019
E kenaqeshme

MARANGOZ MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë

Paga: shume e e mire |

Usta. * Me eksperience pune, me eksperience pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 17/10/2019
shume e e mire

FINANCIERE KERKOHET

Paga: e kenaqshme |

- Punonjese Zyre per dokumentacion Hyrje-Dalje dhe Reklamim Malli (Dyer). Turni I. Te kete pervoje pune dhe te perdore mire kompjuterin. Mosha mbi 30 vjeç, te jete familjare dhe e rregullt ne pune, Adresa: Rruga "Bedri Karapici", blloku i pallateve MGB, tek mjetet mesimore

Botuar më 17/10/2019
e kenaqshme

BOJAXHI MOBILERIE Mobileri me Porosi Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Ish Qyteti i Nxenesve, Tiranë

Botuar më 16/10/2019
shume e kenaqshme
)