Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Botuar më 18/10/2019
E kenaqeshme

NDIHMES MOBILIER Mobileri Andoni Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: E diskutueshme |

Me ose pa eksperiencë pune, 18 - 23 vjeç, ju ofrojmë gjithashtu mundësi për mësimin e zanatit dhe ngritjen e pergjegjësive (dhe shpërblimit), Adresa: Rr. Sabaudin Gabrani - ish S.M.T., Tiranë

Botuar më 14/10/2019
E diskutueshme
)