Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ORGANO

Gjysem profesionale me ushqyesin origjinal dhe cante, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: e mire

Botuar më 17/08/2019
8.000 leke