Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BE YOU - TECH - AOC RGB WIRED GAMING MOUSE GM300

Tiranë | 3.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Zemra e çdo mausi lojrash është sensori i tij. Sensori Pixart PMW3327 me 6.200 DPI nuk do t’ju zhgënjejë kurrë dhe i përkthen të gjitha lëvizjet e dorës tuaj në veprime të sakta,, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
3.990 leke

BE YOU - TECH - AOC RGB WIRED GAMING MOUSE GM500

Tiranë | 3.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Maus RGB nga AOC. Butoni DPI ju lejon të zgjidhni shpejtësinë e duhur për çdo lojë dhe stil të caktuar të lojës, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
3.490 leke

BE YOU - TECH - APPLE MAGIC MOUSE 2

Tiranë | 17.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Magic Mouse 2 është pa kabllo dhe i rikarikueshëm, me një dizajn të optimizuar të pjesës së poshtme që e lejon atë të rrëshqasë pa probleme nëpër tryezën tuaj., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
17.490 leke

BE YOU - TECH -TRUST, MOUSE + HEADPHONES GAMING SET

Tiranë | 4.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Ravius ??2-në-1, kufje të rehatshme dhe maus lojrash me ndriçim. Kufjet ofrojnë tingull të qartë dhe bas të pasur, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
4.490 leke

BE YOU - TECH - JEDEL WIRELESS MOUSE W650

Tiranë | 1.290 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Mouse Wireless nga Jedel, lidhet shumë thjeshtë me kompjuterin ose laptopin tuaj. Kompakt dhe i rehatshëm, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
1.290 leke

BE YOU - TECH - HP G200 RGB WIRED GAMING MOUSE

Tiranë | 2.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Përjetoni fuqinë e kontrollit total në dorën tuaj, me HP G200 RGB Wired Gaming Mouse. Sensori optik deri ne 4000 dpi siguron saktësi., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
2.990 leke

BE YOU - TECH - BLOODY COMMANDER LASER GAMING MOUSE ML160

Tiranë | 4.990 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Përjetoni fuqinë e kontrollit total në dorën tuaj, me Bloody ML160 Mouse. Sensori optik siguron saktësi., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
4.990 leke

BE YOU - TECH - BLOODY RGB GAMING MOUSE HIGH PRECISE 8000 CPI J90S

Tiranë | 3.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Përjetoni fuqinë e kontrollit total në dorën tuaj, me Bloody J90s Mouse. Sensori optik siguron saktësi. Është projektuar për rehati, Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
3.490 leke

BE YOU - TECH - RAZER DEATHADDER ESSENTIAL WIRED GAMING MOUSE

Tiranë | 3.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Razer DeathAdder Essential ruan formën klasike ergonomike që ka qenë një shenjë dalluese e gjeneratave të mëparshme të Razer DeathAdder., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
3.490 leke

BE YOU - TECH - BLOODY X GLIDE MULTI CORE GAMING MOUSE BUNDLE V7M71

Tiranë | 3.490 Leke

DYQANI JUAJ ONLINE PER PAJISJET ELEKTRONIKE, Përjetoni fuqinë e kontrollit total në dorën tuaj, me Bloody X Glide Multi Core Gaming Mouse Bundle V7M71., Follow on Instagram: be.you.tech

Botuar më 28/09/2023
3.490 leke
)