Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KARROCE FEMIJESH

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 13.000 Leke

Material cope, ngjyre gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
13.000 leke

KOLLTUKE KLASIK 3+2+1+1

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 60.000 Leke

Material cope ngjyre bizele, me krahe druri me gdhendie, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
60.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.000 Leke

Me 2 kanata, material mdf me lyerje, ngjyre qershi, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
9.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 9.000 Leke

Me 4 kanata me dizenjo me lule, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
9.000 leke

DHOME GJUMI

Tiranë | 58.000 Leke

Me dollap me 4 kanata me shine, komo me pasqyre, krevat dopio, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
58.000 leke

DHOME GJUMI

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 55.000 Leke

Me dollap me 6 kanata, komo me pasqyre, krevat dopio, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
55.000 leke

KARROCE FEMIJESH PEG PEREGO

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 7.500 Leke

Ngjyre bojeqielli dhe gri, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
7.500 leke

DHOME GJUMI

Tiranë | 75.000 Leke

Me dollap me shine me 2 kanata, krevat dopio me trine, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
75.000 leke

DOLLAP

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 15.000 Leke

Me 3 kanata, material melamine reliev i bardhe, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
15.000 leke

KEND NDENJEJE

gjendja: Shume e mire | Tiranë | 32.000 Leke

Material kamoshi ngjyre vishnje, me krevat dhe kontenitor, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi"

Botuar më 13/07/2019
32.000 leke