Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITET TAVOLINE PUNE E VLEFSHME PER SERVIS MAKINASH

FREZIM DHE MBERTHIM DISQESH, FREKSIONI DHE CEPA MAKINASH. 1 FREZA,1 PRESE, SISTEM BJELL MANIVEL

Botuar më 17/01/2019
60.000 leke

SHITET OSE JEPET ME QERA GOMISTERI DHE SERVIS

Shitet ose jepet me qera aktiviteti, Tek tregu elektrik prane xhamise

Botuar më 11/01/2019