Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RAPORTOR DIXHITAL

Gjendja: shume e mire, Përcakton kënde të brendshme dhe të jashtme.Vepron në mes 0 ° dhe 180 ° Ekran i madh LCD dixhital është i qartë dhe i lehtë për tu lexuar. Pajisur me teh alumini, FIER

Botuar më 20/06/2018
100,00 euro

SHITEN SHARRE MERMERI,

Dhe Luçidues Mermeri,Shiten per mbyllje biznesi me çmime te arsyeshme.

Botuar më 19/06/2018

STERILIZATOR PROFESIONAL TAU 2000

Gjendja: shume e mire, Ne gjendje shume te mire. Shiten dhe paisje te tjera laboratori fabrike qumeshti, KORCE

Botuar më 18/06/2018
400,00 euro

SKANER GOLD DEDEKTOR GJERMAN KTS GPA 1000

Gjendja: shume e mire, pak i perdorur, kerkon dhe ndan llojin e metalit. te fshehur ne toke. Mund te dalloj dhe tunelet e fshehta deri ne 15 m thellesi, TIRANE

Botuar më 18/06/2018
6.500,00 euro

SKELA SUVATIMI

+ vinc pallati. Ne gjendje te mire

Botuar më 16/06/2018
150.000 leke

SHITET TRAPAN DHE MATRAPIK

+ vidator, ne kuti, te ardhura nga Gjermania

Botuar më 16/06/2018
160,00 euro