Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITEN PAISJET E BARK KAFE LOUNGE

Komplet tavolinash+karrike per ambient te brendshe dhe te jashtem. Vazo Led, TV.

Botuar me 24/09/2018

SHITET KARROCE INVALIDI ME BATERI

Prodhim i vitit 2005, ne gjendje shume te mire, Tirane

Botuar me 24/09/2018
700,00 euro

KARROCE INVALIDI

E perdorur. Ne gjendje te mire

Botuar me 24/09/2018
6.000 leke

LINJE PAKETIMI BUSTINASH CAJI

Gjendja: shume e mire, perbehet nga 2 mullinj grires bimesh dhe cjrash plus nje makineri paketuese bustinash ne bustine si e re 90 ore pune + material filter ,peh per 350.000 bustina, Kombinate Tirane

Botuar me 24/09/2018
26.000,00 euro

SHITET FRIGORIFER PASTIÇERIE 80.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON PASTIÇERIE 60.000 LEKE. FRIGORIFER KOLON 15.000 LEKE. FRIGORIFER LULESH 80.000 LEKE,

Frigorifer mishi kolon 70.000 leke. Frigorifer akullore 25.000 leke. Reklamues Byreku 10.000 leke. Makine akullore 70.000 leke. 6m rafte Italiane 4000 leke/secila. Frigorifer banak, 2m, freskues 80.000 leke. Frigorifer banak 3m freskues 60.000 leke. Frigorifer banak freskues, me xham, 2.5m. 120.000 leke. Frigorifer freskues inoksi me lavapjate per lokal.

Botuar me 24/09/2018
70.000 leke

SHITET BANGO PROVE E POMPAVE TE NAFTES NE GJENDJE SHUME TE MIRE TEKNIKE.

Shitet per mbyllje aktiviteti per arsye shendetesore. 60.000 leke i diskutueshem. Shitet Trapano Bangoje, ne gjendje shume te mire teknike.

Botuar me 23/09/2018
15.000 leke

SHITET PAJISJE PER KOKOSHKAT

Gjendja: do riparim, ne gjendje te mire pune, per perdorim shtepiak

Botuar me 21/09/2018
23.000 leke

SHITEN 8 TAVOLINA

Per ambjent te jashtem, pa Karrige. Te ardhura nga Italia. Çmimi per secilen

Botuar me 21/09/2018
70,00 euro

FRIGORIFER KOLLON

Ne gjendje te mire

Botuar me 21/09/2018
30.000 leke