Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Saldator

- Punonjes ne perpunimin e Inoksit. Mosha deri 40 vjeç, Adresa: Autostrada Tirane-Du...

Botuar me 21/09/2018

KOMPANIA ESW SHPK me aktivitet kryesor perpunim-rafinimin dhe ambalazhimin e produkteve te kripes Kërkon të punësojë Inxhinier

Linje (profili Mekanik ose Elektrik). Me eksperience pune mbi 1o vjet. Kushte te mira pune. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit ose te dergojne CV ne adresen e e-mailit, Durrës, Adresa: Xhafzotaj

Botuar me 21/09/2018

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Saldator

- Punonjes ne perpunimin e Inoksit. Mosha deri 40 vjeç, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar me 21/09/2018

Punime Duralumini Kërkon të punësojë Usta alumini

Per duralumin. Me eksperience pune, Adresa: Tek Astiri

Botuar me 20/09/2018

KERKOHET Usta

Per duralumin kryesisht alumin termik etj Page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Ish stacioni i fundit i Tiranes se re

Botuar me 19/09/2018

Kerkohet Specialist

Per Punimin e Aluminit. Te kete patente per makine, Adresa: Vaqarr.

Botuar me 18/09/2018

Shoqeria Metalmekanike "Emas Metal Construction" Kërkon të punësojë Saldator

Me eksperience pune mbi 2 vjet. Mosha deri 40 vjeç. Puna me kohe te plote. Paga mujore 50.000 leke + sigurimet shoqerore dhe shendtesore

Botuar me 17/09/2018

3A-PROFILE SHPK Kërkon të punësojë Saldator

Kontrata: Kohe e plote |

/montator. Me eksperience pune 1-5 vite, Tiranë, Adresa: Prane Komunes Vaqarr, Tirane

Botuar me 17/09/2018

ECIT Shpk Kërkon të punësojë Inxhiniere

Mekanike (F).Te kete mbaruar fakultetin e Inxhinierise Mekanike, Tiranë

Botuar me 14/09/2018

EASY RENT A CAR Kërkon të punësojë Specialist

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Shitje. Kandidati i pershtatshem preferohet te kete eksperience pune ne shitje. Te kete njohuri te gjuhes Angleze. Te jete i komunikueshem dhe efikas ne pune. Te interesuarit mund te aplikojne nepermjet emailit, Adresa: Zogu i zi , pall Teknoprojekt, kati 2, ngjitur me Ring Center

Botuar me 13/09/2018
e kenaqshme dhe siguracione

SERVIS 2F Kërkon të punësojë Lavazhier

Me eksperience pune. Paga me %, Adresa: Perball Restorant Gjelit, Rruga Don Bosko

Botuar me 13/09/2018