Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

WURTH SHPALL KONKURS PËR: MENAXHER TË SHITJES Për regjionet: Tiranë (1 pozitë) dhe Fier-Lushnje-Berat (1 pozitë) Menaxher shitjesh

Përshkrim

Detyrat dhe përgjegjësitë: krijimi dhe zhvillimi i bazës së klientëve, zhvillimi profesional dhendihma në përgjigjen e pyetjeve teknike të klientëve, - shitja e produkteve nga asortimenti i gjërë I artikujve me kualitet më të lartë të mundur. Profili Juaj; E doni shitjen, jeni komunikativ, optimist dhe pëlqeni punën në ekip, keni njohuriteknike dhe posedoni patentë shoferi, atëherë dërgoni CV-në tuaj. Ne ju ofrojmë: zhvillim profesional, mjedis të shkëlqyeshëm pune, siguri dhe përparësi të cilënju ofron një kompani ndërkombtare, punë të pavarur me përgjegjësi të lartë personale, makinë të përshtatshme dhe të ardhura personale të varura direkt nga suksesi Juaj.Nëse plotësoni kushtet e lartpërmendura, dëgoni CV-në tuaj në e-mail adresën:info@wuerth.com.alJu do të kontaktoheni nga burimet njerëzore të Wurth Albania Shpk, vetëm nëse CV dhedokumentet tuaja plotësuese do të përzgjedhen nga skuadra jonë e vlerësimit.Afati i aplikimit deri: 27 Maj, 2018

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Aparatura dhe paisje mekanike
Wurth shpall konkurs për: menaxher të shitjes për regjionet: tiranë (1 pozitë) dhe fier-lushnje-berat (1 pozitë), menaxher shitjesh

Botuar më 15/05/2018

Email