Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNETOR Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Shume konkurruese |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, -Preferohen kandidatë te moshës n...

Botuar më 21/06/2021
Shume konkurruese

SHPERNDARES PJESE KEMBIMI ASO AUTOMOTIVE Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

(KERKOHET MOTORRIST PER SHPERNDARJE)., Adresa: Laprake, Tiranë

Botuar më 23/06/2021
E kenaqshme

PUNETOR Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Shume konkurruese |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, -nuk ka nevoje per eksperience, preferohen kandidatë te moshës nga 20 deri 55 vjeç, prodhim, lyerje, paketim, sistemim dhe ngarkim te profileve te aluminit, -transport vajtje -ardhje nga qendra & unazen e madhe te tiranes-puna behet me turne,-paga fillestare e gjitha e deklarur ne tatime dhe paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-pushime vjetore te paguara-festa zyrtare te paguara-mbulim privat shendetesor falas., deregoni aplikimin tuaj ne adresen e email-it [email protected], Tiranë

Botuar më 21/06/2021
Shume konkurruese

PUNETOR Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Shume e kenaqshme |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, -nuk ka nevoje per eksperience, -preferohen kandidatë te moshës nga 20 deri 55 vjeç, -prodhim, lyerje, paketim, sistemim dhe ngarkim te profileve te aluminit, -transport vajtje -ardhje nga qendra & unazen e madhe te tiranes-puna behet me turne,-paga fillestare e gjitha e deklarur ne tatime dhe paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-pushime vjetore te paguara-festa zyrtare te paguara-mbulim privat shendetesor falas., dergoni cv ne [email protected], Adresa: Autostrada Tirane-Durres km7, Tiranë

Botuar më 21/06/2021
Shume e kenaqshme

PUNETOR Kompania Alumil Albania Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Shume konkurruese |

Arsimi: i mesem - mesem profesional - 9 vjeçar, -Preferohen kandidatë te moshës nga 20 deri 55 vjeç, -nuk ka nevoje per eksperience, -prodhim, lyerje, paketim, sistemim dhe ngarkim te profileve te aluminit, -transport vajtje -ardhje nga qendra & unazen e madhe te tiranes-puna behet me turne,-paga fillestare e gjitha e deklarur ne tatime dhe paguar ne banke plus sigurimet e plota te paguara nga kompania-page te trembedhjete plus shperblim vjetor per arritje rezultatesh-pushime vjetore te paguara-festa zyrtare te paguara-mbulim privat shendetesor falas., dergoni cv tuaj ne [email protected], Adresa: Autostrada Tiranë – Durrës, km 7, Tiranë

Botuar më 21/06/2021
Shume konkurruese

SALDATOR KLAME SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Dhe prodhim montim dyer te blinduara , te brendshme dhe te jashtme , per me shume informacion kontaktoni ne numrin e poshte shenuar, Adresa: Koder Kamez, Tiranë

Botuar më 18/06/2021
e kenaqshme

MEKANIK Kerkohet Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e larte |

Per Makineri Industriale., Adresa: Nè fund tè rruges "5 Maji", tregu i Medresese

Botuar më 18/06/2021
Pagesa e larte

USTA ALUMINI AMV CONSTRUCTION Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

- Ndihmes Usta. Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi Blu, kryqezimi i Zallherrit

Botuar më 17/06/2021
Pagesa e kenaqshme

MAGAZINIER AMV CONSTRUCTION Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi Blu, kryqezimi i Zallherrit

Botuar më 17/06/2021
Pagesa e kenaqshme

SALDATOR AMV CONSTRUCTION Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi Blu, kryqezimi i Zallherrit

Botuar më 17/06/2021
Pagesa e kenaqshme

PUNONJES/E SKRAP 2007, KERKON: PUNETOR/E PER SELEKSIONIMIN E PLASTIKES

Paga: Ofrohen paga te mira |

Telefononi ne: 0672036326, Adresa: SHESHI SHQIPONJA, MBRAPA ISH AMC

Botuar më 17/06/2021
Ofrohen paga te mira
)