Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SPECIALIST KOMPANIA SONI DURAL Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Duralumini dhe Druri. Te kene eksperience pune. dhe kushte te mira pune. 0698777375,...

Botuar më 19/09/2020
Ofrohet pagese e mire

SALDATOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES, kerkon te punesoje: Saldator - Montues

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune ne Saldim e Montim. Mosha deri 38 vjeç., Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 20/09/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

ELEKTROAUT Kompania AUTOVISION SH.A, perfaqesues zyrtar I IVECO ne Shqiperi per: automjete, pjese kembimi origjinale dhe servisin e çertifikuar dhe me staf professional Kjo eshte mundesia juaj per nje karriere te suksesshme ne nje kompani te mirenjohur nd

Paga: Paga e konsiderueshme |

Kualifikimet: - experiencë, minimumi 2 vite. - të jetë korrekt, i sjellshëm dhe i përgjegjshëm. - njohuri të gjuhës angleze dhe italiane, detyrat - riparon dhe diagnostikon elektrikisht makinat., kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre ne adresen tone elektronike: [email protected], Adresa: Autostrada Tirane - Durres, Vlashaj, Maminas, stacioni i karburantit dhe sherbimeve

Botuar më 20/09/2020
Paga e konsiderueshme

XHENERIK Kompania AUTOVISION SH.A, perfaqesues zyrtar i IVECO ne Shqiperi per: automjete, pjese kembimi origjinale dhe servisin e çertifikuar dhe me staf professional Kjo eshte mundesia juaj per nje karriere te suksesshme ne nje kompani te mirenjohur nder

Paga: paga e konsiderueshme |

Kualifikimet - experiencë, minimumi 3 vite; - të jetë korrekt, i sjellshëm dhe i përgjegjshëm, kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre ne adresen tone elektronike: [email protected], Adresa: Autostrada Tirane - Durres, Vlashaj, Maminas, stacioni i karburantit dhe sherbimeve Bolv-Oil.

Botuar më 20/09/2020
paga e konsiderueshme

TEKNIK ARREDO FAB NE KUADER TE ZGJERIMIT TE AKTIVITETIT, kerkon te punesoje: Teknik Frigoriferi

Paga: e kenaqshme |

Te disponoje patente per makine si dhe te jete i afte per pune ne grup., mosha deri 40 vjeç, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 20/09/2020
e kenaqshme

SPECIALIST KOMPANIA SONI DURAL Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

Duralumini dhe Druri. Te kene eksperience pune. dhe kushte te mira pune. 0698777375, Adresa: Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 19/09/2020
Ofrohet pagese e mire

SALDATOR AMV Construction Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi Blu, kryqezimi i Zallherrit

Botuar më 14/09/2020
Pagesa e kenaqshme

USTA DURALUMINI AMV Construction Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

Me eksperience pune ne Duralumin dhe Etalbon. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi Blu, kryqezimi i Zallherrit

Botuar më 14/09/2020
Pagesa e kenaqshme

USTA AMV Construction Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa e kenaqshme |

PER FASADA XHAMI. Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Bulevardi Blu, kryqezimi i Zallherrit

Botuar më 14/09/2020
Pagesa e kenaqshme

XHENERIK SERVIS HMK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Stukator/Bojaxhi. Te jete me eksperience pune neketo profile. Kontakto ne: 0682373028, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 07/09/2020
e kenaqshme
)