Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SALDATOR

KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES, kerkon te punesoje: Saldator - Montues

Kriteret

Me eksperience pune ne Saldim e Montim. Mosha deri 38 vjeç.

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohet pagese e kenaqshme

Kontakte

Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne:

Botuar më 11/08/2020

)