Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

INXHINIER MEKANIK

Profesionisti po kërkon një profesionist në rolin Inxhinier Mekanik/Elektrik në emër të Klientit tonë, një ndër Qendrat Tregtare më të bukura urbane në qytetin e Tiranës.

Detyrat dhe Pagesa

Në rolin e Inxhinierit Mekanik/Elektrik, Ju do të jeni përgjegjës për mbikëqyrjen e sistemeve mekanike dhe elektrike të hapësirave të Qendrës Tregtare, duke siguruar që standardet e cilësisë janë përmbushur në përputhje me objektivat e kompanisë.
90,000-110,000 leke/neto

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 05/12/2022

)