Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ART METAL ALBANIA Kërkon të punësojë Saldator

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Pjesë metalike dhe punime hekuri
Art metal albania, saldator
Përshkrim

Te jete specialist per porta, kangjella dhe shkalle. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Siri Kodra”, prane kompleksit Asllan Lala


Botuar më 08/07/2019

Telefon