Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SPECIALIST KOMPANIA SONI DURAL Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire |

(2 punonjes) Duralumini. Te kene eksperience pune ne Montim dhe Prodhim. Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Per me teper informacion kontaktoni ne:

Botuar më 25/02/2020
Ofrohet pagese e mire

SPECIALIST MARANGOZ ARREDO FAB STUDIO, kerkon te punesoje per zgjerim stafi:

Paga: e kenaqshme |

Specialist. Mosha deri 45 vjeç. Transport i siguruar. Kontaktoni ne: 0682033763, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, km.8, mbikalimi i Aeroportit, prane Ivekos.

Botuar më 23/02/2020
e kenaqshme

MEKANIK Servis Makinash Elite Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

- Xhenerik. Me eksperience pune, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Laprake, 500m larg sheshit Shqiponja

Botuar më 20/02/2020
e kenaqshme

ELEKTROAUT Servis Makinash Elite Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Laprake, 500m larg sheshit Shqiponja

Botuar më 20/02/2020
e kenaqshme

SALDATOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune ne prerje metali, saldim, punime hekuri, etj. Mosha deri 38 vjeç, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne: 0697052509

Botuar më 18/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

PUNETOR KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Punetor per pune te pergjithshme ne Kantier, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne: 0697052509

Botuar më 18/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

MARANGOZ KANTIER DETAR NE PORTO ROMANO, DURRES Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Durres; Porto Romano. Lutemi kontaktoni nga e Hena – Shtune, ora 09:00 – 18:00 ne: 0697052509

Botuar më 18/02/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme
)