Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ARREDO FAB Kërkon të punësojë Punetor

Ne perpunimin e Inoksit dhe ne sektorin e Montimit. Te interesuarit te kene arsimin e...

Botuar më 04/12/2018

EURO KONSTRUKSION Kërkon të punësojë Bojaxhi

Te kete eksperience pune te dije te stukoje ne stuko hekuri dhe te lyeje me boje te lengeshme(Pistolete) dhe aftesi te mira komunikuese, paga e kenaqshme, Adresa: Vaqarr, prane FNSH

Botuar më 12/12/2018

EURO KONSTRUKSION Kërkon të punësojë Ndihmes saldator

Te kete eksperience pune ne prerjen e metaleve te dije te beje axhustime dhe aftesi te mira komunikuese, paga e kenaqshme, Adresa: Vaqarr, prane FNSH

Botuar më 12/12/2018

EURO KONSTRUKSION Kërkon të punësojë Saldator

Te kete eksperience pune ne saldime me elktrode dhe argon dhe aftesi te mira komunikuese, paga e kenaqshme, Adresa: Vaqarr, prane FNSH

Botuar më 12/12/2018

Kerkohet Xhenerik

Per servis makinash. Me eksperience pune, Adresa: Kamez

Botuar më 06/12/2018

Auto Master Kërkon të punësojë Stukator

Me eksperience pune, Adresa: Tek Fresku

Botuar më 06/12/2018

Auto Master Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune, Adresa: Tek Fresku

Botuar më 06/12/2018

AUTOSERVIS SHEHU (PUNIME LLAMARINE) Kërkon të punësojë Stukator

Paga: deri ne 60000 leke + siguracione |

Stukator Bojaxhi (nje person). Me eksperience pune, Adresa: Prush, Kombinat

Botuar më 06/12/2018
deri ne 60000 leke + siguracione

SERVIS HMK Kërkon të punësojë Stukator

- Bojaxhi makinash. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 06/12/2018

SERVIS HMK Kërkon të punësojë Mekanik

- Xhenerik. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 06/12/2018