Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

NARA CAMICIE ALBANIA Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Puna 6-oreshe Paga e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 12/07/2019

RROBAQEPESI KEMISHARI Kërkon të punësojë Punonjese

/Pergjegjese Linje. Me eksperience pune. Ofrohet pagese e mire + siguracion, Adresa: Ne hyrje te Yzberishtit, mbrapa spitalit Amerikan 3, godina ngjyre gri, kati II.

Botuar më 17/07/2019

RROBAQEPESI KEMISHARI Kërkon të punësojë Kontrollore cilesie

Me eksperience pune. Ofrohet pagese e mire + siguracion, Adresa: Ne hyrje te Yzberishtit, mbrapa spitalit Amerikan 3, godina ngjyre gri, kati II.

Botuar më 17/07/2019

LUXMODAMARKET shoqeri tregetare e artikujve te modes Kërkon të punësojë Punonjese

Salle/ shitese per dyqanet e saj ne Tirane.- Orari i punes 6 ore e gjysem- Me dy turne sipas javes.- Te jete me banim ne Tirane.- Mosha jo me shume se 35 vjec.- Preferohet me experience pune te ngjashme. - Arsimi /Minimumi me shkolle te mesme...-- Gjithashtu shtojme se ky profesion i lodhshem dhe nen kerkese disipline, nuk jep mundesi dy punesimi, si dhe nuk mund te punosh kur je studente...- Informacionet e tjera jepen gjate intervistes e cila behet ne forme bashkebisedimi. Kontakti per interviste menaxhere Adriana

Botuar më 16/07/2019

"DIVERSO", DYQAN ÇANTASH Kërkon të punësojë Shitese

Orari punes 15:00 - 21:00. Me eksperience pune, mosha mbi 22 vjeç, Adresa: Rr. "Durresit", perballe Ministrise se Arsimit

Botuar më 16/07/2019

RROBAQEPSI PER PANTALLONA NE LAPRAKE Kërkon të punësojë Brigadiere

Si dhe PUNETORE te specializuara per pantallona Paga te kenaqshme, Tiranë, Adresa: DOMJE Tirane

Botuar më 15/07/2019

Black Diamond Boutique Kërkon të punësojë Shitese

Kontrata: Kohe e plote |

Eksperience: 1 vit - 7 vjet, Tiranë, Adresa: Bulevardi Bajram Curri

Botuar më 13/07/2019

Kerkojme Rrobaqepese

Me eksperience pune per syzator, lineare dhe pastrimin e fijeve.Pagesa me e mire ne treg dhe kushtet e punes shume te mira.Te interesuarat te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Kombinat

Botuar më 13/07/2019

Firma LAGHI shpk, rrobaqepesi Kërkon të punësojë Punetore

Per makine qepese. Paga te kenaqshme sipas nivelit te punetorit. Mundesi ngritje ne detyre dhe kushte shume te mira ne pune. Jeni te mirepritur, Tiranë, Adresa: Tre Deshmoret, perballe KMY, Yzberisht

Botuar më 12/07/2019

Firma LAGHI shpk, rrobaqepesi Kërkon të punësojë Mekanik

Paga te kenaqshme sipas nivelit te punetorit. Mundesi ngritje ne detyre dhe kushte shume te mira ne pune. Jeni te mirepritur, Tiranë, Adresa: Tre Deshmoret, perballe KMY, Yzberisht

Botuar më 12/07/2019

NARA CAMICIE ALBANIA Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune. Puna 6-oreshe Paga e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 12/07/2019