Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

RROBAQEPESE Njoftime pune

Paga: e kenaqshme |

Me pervoje ne atelie, Adresa: Tek Shkolla e Baletit, perballe BKT.

Botuar më 23/10/2021
e kenaqshme

SHITES/E PERFECT FASHION Perfaqesuese e disa markave nderkombetare ne Shqiperise, per dyqanin Guess ne qendren tregetare TEG Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mjedis Nderkombetar, kushte te favorshme pune. Nqs jeni ambicioz, me pervoje perfekte ne shitje, ju lutem dergoni CV-ne ne E-mailin

Botuar më 27/10/2021
e kenaqshme

SHITES/E Oferte pune PERFECT FASHION Perfaqesuese e disa markave nderkombetare ne Shqiperise, per dyqanin Tommy Hilfiger ne qendren tregetare TEG Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mjedis Nderkombetar, kushte te favorshme pune. Nqs jeni ambicioz, me pervoje perfekte ne shitje, ju lutem dergoni CV-ne adresen Email:

Botuar më 27/10/2021
e kenaqshme

SHITES/E Oferte pune PERFECT FASHION PERFAQESUESE E DISA MARKAVE NDERKOMBETARE NE SHQIPERISE, PER DYQANIN GUESS DHE TOMMY HILFIGER NE QENDREN TREGETARE TEG Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna part time. Mjedis Nderkombetar, kushte te favorshme pune. Nqs jeni ambicioz, me pervoje perfekte ne shitje, ju lutem dergoni CV-ne E-mailit

Botuar më 27/10/2021
e kenaqshme

MAKINISTE Rrobaqepesi Pantallonash Kërkon të punësojë

Paga: 1200 - 1500 leke/dite per profesioniste + siguracion |

Punetore. Te telefonojne vetem personat e interesuar, kushte shume te mira pune, Adresa: Fresku

Botuar më 26/10/2021
1200 - 1500 leke/dite per profesioniste + siguracion

RROBAQEPESE Oferte pune Kerkohen

Paga: 28.000 leke-35.000 leke pus sigurime. |

Per konfeksione. Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Ali Demi", prane shkolles "Kushtrimi Lirise"

Botuar më 25/10/2021
28.000 leke-35.000 leke pus sigurime.

SHITESE Rrjeti i dyqaneve CLICHÉ (BIZHU DHE AKSESORE MODE) Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarat te jene mbi 20 vjeç. Turni I: 08:00 - 15:00. Turni II: 14:45 - 21:30. Nese jeni te afte, punetore, me vetebesim e vullnet dergoni CV ne: clichesh[email protected] Disponibilitet per te dyja turnet. PER INTERVISTE PARAQITUNI NGA ORA 10:00 – 14:00 DHE 16:00 - 20:00, perballe Pedonales, qendres Toptani, rr. "Punetoret e Rilindjes". (telefononi nga ora 10:00 – 14:00)

Botuar më 24/10/2021
e kenaqshme

SHITES/E Oferte pune PERFECT FASHION Perfaqesuese e disa markave nderkombetare ne Shqiperise, per dyqanin Tommy Hilfiger ne qendren tregetare TEG Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mjedis Nderkombetar, kushte te favorshme pune. Nqs jeni ambicioz, me pervoje perfekte ne shitje, ju lutem dergoni CV-ne adresen Email:

Botuar më 24/10/2021
e kenaqshme

SHITES/E Oferte pune PERFECT FASHION PERFAQESUESE E DISA MARKAVE NDERKOMBETARE NE SHQIPERISE, PER DYQANIN GUESS DHE TOMMY HILFIGER NE QENDREN TREGETARE TEG Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna part time. Mjedis Nderkombetar, kushte te favorshme pune. Nqs jeni ambicioz, me pervoje perfekte ne shitje, ju lutem dergoni CV-ne E-mailit

Botuar më 24/10/2021
e kenaqshme

RROBAQEPESE Njoftime pune

Paga: e kenaqshme |

Me pervoje ne atelie, Adresa: Tek Shkolla e Baletit, perballe BKT.

Botuar më 23/10/2021
e kenaqshme

PUNETOR/E Njoftime pune Fabrike Dyshekesh Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te mira |

Per Sistemim dhe Ambalazhim, Adresa: Rr. "5 Maji", tek Medreseja, tek ish Kombinati Mishit

Botuar më 22/10/2021
Ofrohen paga te mira
)