Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RROBAQEPESE COTTON HOME Kërkon të punësojë

Paga: pagesa me % |

Me eksperience pune., Adresa: Tregu Cam, Tiranë

Botuar më 12/04/2021
pagesa me %

PUNONJESE FIRMA AFM RROBAQEPESI per veshje pune Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

HAPESE DHE HEKURI, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne nr e kontaktit, Adresa: Rr. "5 Maji", mbrapa Concord Center, Tiranë

Botuar më 11/04/2021
e kenaqshme

SHITESE LUXMODAMARKET shoqeri tregetare e artikujve te modes Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me EKSPERIENCE per dyqaniet e saj ne Zonen e Astirit.- Me kohe te plote 7 ore - Me dy turne sipas javes.- Mosha jo me shume se 40 vjec.- Preferohet me experience pune te ngjashme. - Arsimi /Minimumi me shkolle te mesme...- Te jete stabel dhe me banim te perhershem ne zonen e Astirit ose prane saj.-- Gjithashtu shtojme se ky profesion i lodhshem dhe nen kerkese disipline, nuk jep mundesi dy punesimi, si dhe nuk mund te punosh kur je studente...- Informacionet e tjera jepen gjate intervistes e cila behet ne forme bashkebisedimi...- Kontakti per interviste

Botuar më 11/04/2021
e kenaqshme

PUNETOR Fasoneri ne Paskuqan 2, qe prodhon pantallona burrash per eksport Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire e garantuar ne fund te muajit dhe vazhdimesi pune per nje kohe te gjate |

Punetor/Meshkuj. Te punoj ne makine precinash, kopsash, ngarkim shkarkim dhe pune te ndryshme

Botuar më 10/04/2021
shume e mire e garantuar ne fund te muajit dhe vazhdimesi pune per nje kohe te gjate

PUNETORE MAKINISTE Arisa Konfeksion shpk Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

(lineare, syzator, 2gj, precine, kopse, travate etj)Me dhe pa eksperience pune, transporti (furgon, abone) i paguar, Adresa: Rr. "5 Maji", Tirane, prane Tregut te Medresese

Botuar më 09/04/2021
shume e kenaqshme

PUNETORE Arisa Konfeksion shpk Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Punetore Ndihmese (hekurosje, pastrim fijesh, shenime, palosje etj)., transporti (furgon, abone) i paguar, Adresa: Rr. "5 Maji", Tirane, prane Tregut te Medresese

Botuar më 09/04/2021
shume e kenaqshme

RROBAQEPESE Atelie Aida Style Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Specialiste. Me eksperience pune per qepje me porosi, Adresa: Rr. "Hoxha Tahsim", prane Optika Roma, Tiranë

Botuar më 08/04/2021
e kenaqshme

RROBAQEPESE Atelie Rrobaqepesi Shpresa Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, orari i plote, Adresa: Komuna e Parisit, tek Shkolla Kristaq Rama, prane Postes Shqipetare

Botuar më 08/04/2021
e kenaqshme

PUNETORE RROBAQEPESIE Symbol Shpk Kërkon të punësojë

Paga: 36.500 leke + siguracion |

Me ose pa eksperience pune. Transporti i paguar. 4 Jave leje te paguara. Shperblim ne fund te vitit, Adresa: Rruga Jorgo Plaku, qendres Concord Center tek Medreseja, Tiranë

Botuar më 08/04/2021
36.500 leke + siguracion

PUNETOR MAGAZINE ALBA FOAM SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Per ngarkim shkarkim. Mosha 20 – 30 vjeç, Adresa: Ish Kombinati Misto Mame

Botuar më 08/04/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme
)