Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MEKANIK

Arisa Konfeksion

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per makina qepese (rrobaqepesi). Transporti (furgon, abone) i paguar

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. "5 Maji", Tirane (prane tregut te edresese)

Botuar më 01/08/2020

)