Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ORIGINAL MARINES Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune per filjalet tona ne Teg dhe Myslym Shyre. Me eksperience pune ne...

Botuar më 16/06/2019

KINGSMAN Kërkon të punësojë Shitese

Mosha 20-40 vjeç. Te jete e paraqitshme. Paga e kenaqshme + %. Pa preukopime. Priori...

Botuar më 12/06/2019

Kerkohet Shitese

Butike. Paga e kenaqshme+perqindje. Kushte te mira pune. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Xhorxh W Bush”.

Botuar më 17/06/2019

Atelie Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Specialiste. Me eksperience pune te gjate. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Tirane

Botuar më 17/06/2019

Kerkohet Punetore

Per rrobaqepesi me porosi. Me eksperience pune mbi dy vjet. Te kete punuar me makine lineare+syzator. Preferohet te kete punuar ne firma ose dyqane riparime+porosi. Paga 40.000 leke te reja

Botuar më 17/06/2019

ORIGINAL MARINES Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune per filjalet tona ne Teg dhe Myslym Shyre. Me eksperience pune ne kete fushe. Te kene Njohuri te nje gjuhe te huaj (italisht, anglisht) dhe njohuri baze ne kompjuter. Te interesuarit te paraqiten me CV prane “Original Marines” Teg,, Adresa: Tirane

Botuar më 16/06/2019

ORIGINAL MARINES Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune per filjalet tona ne Teg dhe Myslym Shyre. Me eksperience pune ne kete fushe. Te kene Njohuri te nje gjuhe te huaj (italisht, anglisht) dhe njohuri baze ne kompjuter. Te interesuarit te paraqiten me CV prane “Original Marines” Teg, Adresa: Tirane

Botuar më 16/06/2019

KERKOHET Shitese

Paga: Shume e kenaqshme |

ME EKSPERIENCE PUNE, PER BRANDE LUKSOZE, FEMIJE, MESHKUJ, FEMRA . TURNI 6.5.ore. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e meposhtme, Adresa: Zona Ish Blloku

Botuar më 16/06/2019
Shume e kenaqshme

RRJETI I DYQANEVE FLO dhe LTB JEANS NE TIRANE Kërkon të punësojë Shites/e

Mosha 20-30 vjec. Te kete eksperience pune. Te jete i/e komunikueshme dhe i/e afte te punoje ne grup. Te jete i/e disponueshem/me per t'u alternuar ne te dyja turnet. Te mos jete i/e angazhuar ne shkolle. Per me shume kontaktoni ne kete numer, Tiranë

Botuar më 16/06/2019

BUTIK ME VESHJE PER FEMRA, brenda tregut te Medresese Kërkon të punësojë Shitese

Te kete mbaruar arsimin e mesem. Me eskperience pune. Mosha deri 25 vjeç. Te jete pa preukopime te tjera familjare. Ofrohet pagese e kenaqshme. Orari i punes 06:30 – 14:30, Adresa: Brenda tregut te Medresese, tregu Lahi

Botuar më 16/06/2019

Dyqan Sportiv Kërkon të punësojë Shitese

Orari i punes çdo dite 06.00-14.00. Mosha deri ne 35 vjeç., Adresa: Tregu Industrial "Lahi", tek Medreseja

Botuar më 14/06/2019

Symbol sh.p.k Kërkon të punësojë Punetore

Per rrobaqepesi. Paga 36.500 leke. Transporti i siguruar. 4 Jave leje te siguruara. Shperblim ne fund te vitit, Tiranë, Adresa: Rruga Jorgo Plaku, qendres Concord Center tek Medreseja

Botuar më 14/06/2019