Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SANGER CONF SHPK Kërkon të punësojë Punetore

Per rrobaqepesi. Mundesisht me eksperience pune ne pantallone. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Spitali amerikan, Yzberisht

Botuar më 23/07/2018

ATELIE Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune per fustane, Adresa: Tek stadiumi Dinamo

Botuar më 23/07/2018

ATELIE Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune per fustane, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo

Botuar më 23/07/2018

ATELIE Kërkon të punësojë Punonjese

MODELISTE. Me eksperience pune, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo

Botuar më 23/07/2018

ATELIE Kërkon të punësojë Punonjese

PRERESE. Me eksperience pune, Adresa: Tek Stadiumi Dinamo

Botuar më 23/07/2018

Fasoneri REI Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me eksperience pune. Paga shume e mire + sigurime 100% te paguar nga firma. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", blloku magazinave, godina jeshile afer karburantit, kati V.

Botuar më 23/07/2018

Rrobaqepesi Kërkon të punësojë Prestar

-Prestare. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune, Adresa: Ne fund te rruges fabrika Qelqit Kombinat

Botuar më 22/07/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane ) Kerkon:per te dy filialet e saj ne Tirane dhe ne Ndroq Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Transporti per turnin e dyte dhe per ne Ndroq i garantuar nga firmaPaga per rrobaqepeset me experience 1200 leke/dita NettoSiguracionet te paguara nga firma 100%, Tiranë, Adresa: CTA 1 :Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e RremesCTA 2 –Ndroq 10 metra nga Parkut ASHIK

Botuar më 22/07/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane ) Kerkon:per te dy filialet e saj ne Tirane dhe ne Ndroq Punetor

/ Punetore travete (me eksperience ne rrobat e punes). Transporti per turnin e dyte dhe per ne Ndroq i garantuar nga firmaPaga per rrobaqepeset me experience 1200 leke/dita NettoSiguracionet te paguara nga firma 100%, Tiranë, Adresa: CTA 1 :Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e RremesCTA 2 –Ndroq 10 metra nga Parkut ASHIK

Botuar më 22/07/2018

C.T.A DISTRIBUTION SHPK (Rrobaqepesi Gjermane) Kerkon:per te dy filialet e saj ne Tirane dhe ne Ndroq Pergjegjese

Linje (me eksperience ne rrobat e punes). Transporti per turnin e dyte dhe per ne Ndroq i garantuar nga firma. Paga per rrobaqepeset me eksperience 1200 leke/dita NettoSiguracionet te paguara nga firma 100%, Tiranë, Adresa: CTA 1 :Rruga Myslym Keta ,perballe AKU ,300 metra mbi Kafen e RremesCTA 2 –Ndroq 10 metra nga Parkut ASHIK

Botuar më 22/07/2018