Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

UNION BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Puna me Turne, paga e kenaqshme+sioguracione, Tiranë, Adresa: U...

Botuar më 21/08/2018

UNION BAR Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Puna me Turne, paga e kenaqshme+sioguracione, Tiranë, Adresa: Unaza e re, Rruga Mike...

Botuar më 21/08/2018

Bar Restorant Boni Kërkon të punësojë Kamarier

(2 punonjes). Me eksperience pune. Paga 20.000 leke+siguracion dhe pa eksperience 15....

Botuar më 14/08/2018

Byrektore Kërkon të punësojë Specialiste byreku

Te kete eksperience pune, Adresa: ISH KINEMA "17 NENTORI"

Botuar më 21/08/2018

Izzy Living Kërkon të punësojë Barist

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr."Pjeter Bogdani", nr 6, prane shkolles 11 Janari

Botuar më 21/08/2018

BAR “DEUTSCHLAND" (PICERI) Kërkon të punësojë Kamariere

Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek Dispanceria, prane stacionit te trenit

Botuar më 21/08/2018

BAR “DEUTSCHLAND" (PICERI) Kërkon të punësojë Picier

Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek Dispanceria, prane stacionit te trenit

Botuar më 21/08/2018

UNION BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Puna me Turne, paga e kenaqshme+sioguracione, Tiranë, Adresa: Unaza e re, Rruga Mikel Maruli

Botuar më 21/08/2018

UNION BAR Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Puna me Turne, paga e kenaqshme+sioguracione, Tiranë, Adresa: Unaza e re, Rruga Mikel Maruli

Botuar më 21/08/2018

GJELLTORE Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Me eksperience pune. Preferohet deri ne moshen 45 vjec. Paga e kenaqshme, Adresa: RRUGA STIKI CICO

Botuar më 21/08/2018

BAR RESTORANT BRITANIKU Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, Adresa: Tregu Elektrik

Botuar më 21/08/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune, Adresa: Kombinat

Botuar më 20/08/2018

Napoleon Wine & Spirits Shop Kërkon të punësojë Shitese

Full-Time dhe Part-time, tek dyqanet Napoleon. Te kene eksperience pune ne fushen e shitjes dhe ne marredhenie me klientet.Te njohin gjuhet e huaja kryesisht anglisht. Te interesuarat te dergojne cv ne adresen supervisor.alwsd@outlook.com

Botuar më 20/08/2018