Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Supermarket CONAD Kërkon të punësojë Punonjes

Përshkrim

Dhe Punonjese Supermarketi. Te kete minimalisht shkollen e mesme. Prioritet te kene njohuri ne gjuhen Italiane. Eksperience pune ne rrjete marketesh. Mosha 20 – 45 vjeç. Pagesa shume e mire. Te jene disponibel dhe per turnin e III. Dergoni CV ne: rbetaj.conad@pronatyra.al dhe burimenjerezore.conad@p, Adresa: Pronatyra Treg (CONAD), qendra tregetare “Galeria”, kati II, rr. “Barrikadave”, prane ish kinema 17 Nentori

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për industrinë ushqimore dhe pije
Supermarket conad, punonjes

Botuar më 21/05/2018

Email