Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SPECIALISTE BYREKU

Byrektore

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kete eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

Paga shume e kenaqshme

Kontakte

ISH KINEMA "17 NENTORI"

Botuar më 07/10/2019

)