Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Xhenerik

SERVIS HMK

Kriteret

- Mekanik. Me eksperience pune

Kontakte

Rr. “Elbasanit”, ne krah te pallatit te Brigadave, midis hotel Agron dhe Brilant

Botuar më 12/09/2019