Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Bar Restorant

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kushte pune shume te mira. Mosha mbi 18 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Ish Kompleksi Lala, Bulevardi Ri

Botuar më 16/01/2020

)