Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE

XHEKO IMPERIAL

Kërkon të punësojë

Kriteret

Ne lavanteri preferohet te kete eksperience dhe ne rrobaqepesi

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tiranë

Botuar më 13/02/2020

)