Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE SALLE

RESTORANT GJINOKASTRA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr.Nikolla Jorgo,mbrapa ish-Ekspozites
Tiranë

Botuar më 03/12/2019

)