Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE SALLE

Big Market

Kërkon të punësojë

Kriteret

* Mosha e preferuar 18-30 vjec. * Arsimi i mesem i detyrueshem, arsimi i larte perben favor

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Te interesuarat te paraqiten prane Big Market, tek Tregu Elektrik, (ngjitur me njesine bashkiake nr 2) per interviste pune cdo dite deri ne oren 15:00

Botuar më 08/10/2019

)