Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE

Market peshku

Kërkon të punësojë

Kriteret

Orari i punes 13.30-21.30. Dy dite ne muaj pushim. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune. Eksperienca e punes perben perparesi.

Detyrat dhe Pagesa

30.000+ sigurime te paguara si dhe ushqim

Kontakte

Stadiumi Dinamo

Botuar më 08/10/2019

)