Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE

Cok Market

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune ne supermarket , turni i pare 07.00-15.00 dhe turni i dyte nga ora 15.00-23.00

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Kodra e diellit rruga : Bill Klinton prane qendres kristal
Tiranë

Botuar më 15/01/2020

)