Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PJATALARESE

Mensa Kollonat

KERKON TE BEJE PJESE TE STAFIT TE SAJ

Kriteret

Puna eshte me turne 07:00-15:00 dhe 15:00-23:00. Nje vakt perfshire. Preferohet me banim afer zones

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Qytetit Studenti

Botuar më 09/10/2019

)