Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OPA - GREEK STREET FOOD Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: 30.000 Leke |
Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Opa - greek street food, kamarier/e
Përshkrim

Me eskperience pune 2-5 vjet. Preferohet me arsim te mesem profesional. Përgjegjësitë e kamarierit/es perfshijne: · Ofrimin e nje shërbimi të mirë dhe professional tek konsumatoret, sipas standartit te vendosur nga Kompania.· Dhenien e nje informacioni te plote dhe te sakte rreth menyse tek klienti· Kordinimin e punes me stafin e kuzhinës ne menyre qe produktet te sherbehen ne kohe.· Raportimin tek supervizori per cdo problematike te shfaqur nga klienti· Pershendetjen e klientëve ne hyrje dhe ne dalje te ambjentit· Pastrimin e tavolines dhe zones se ngrenies· Ndjekjen e te gjitha rregulloreve te shendetit dhe sigurise ne pune, Adresa: Rr. Sami Frasheri

Paga: 30000 Leke

Botuar më 08/07/2019

Telefon
Email