Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Agjent Shitjesh

Kompania Lindi-al shpk, me shtrirje ne te gjithe territorin e Shqiperise ne fushen e tregetimit shumice/pakice te gjithe games se produkteve ushqimiore.

Kriteret

Per sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj duke synuar dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen qe mbulon. *Te kete mbaruar arsimin e mesem. *Minimumi 1 vit eksperience pune ne shitje. *Te kete patente te klasit B. *Te jete i afte ne sherbim klienti. *Te kete aftesi te mira komunikimi dhe negocimi. *Te jete i afte per pune ne grup. *Ofrohet page kompetitive dhe bonuse mbi shitjet

Botuar më 15/08/2019