Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

AGJENT SHITJESH KOMPANIA FANER Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme (per specialiste paga mbi 50.000 Leke) |

Ne terren. Te jete i pajisur me leje drejtimi kategoria B, avantazh perben leja e dre...

Botuar më 28/02/2021
shume e kenaqshme (per specialiste paga mbi 50.000 Leke)

PUNONJESE Omega 3 Fish & Chips Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme + bonus per fundjave |

Per shitje dhe pastrim peshku. Preferohet me eksperience pune edhe me kuzhine. 1 dite ne jave pushim, Adresa: Fresku, rruga Teleferikut, prane Policise Bashkiake

Botuar më 05/03/2021
Ofrohet page e kenaqshme + bonus per fundjave

PICIER PIZZA DENI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Prane Uet, Rruga Shefqet Musaraj

Botuar më 05/03/2021
e kenaqshme

SANITARE Famed Lounge Bar Kërkon të punësojë

Paga: E mire |

Adresa: Stadiumi Dinamo

Botuar më 05/03/2021
E mire

BANAKIER/E FAMED Lounge Bar Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rruga Teodor Keko

Botuar më 05/03/2021
e kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Taverna King Pils Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Mine Peza, kryqezimi i rruges Fortuzi, Tiranë

Botuar më 05/03/2021
e kenaqshme

STORE MANAGER Pronatyra Treg kërkon një Store Manager (M/F) për dyqanet CONAD Prej15 vitesh dallohemi në tregun lokal për sigurinë maksimale që u ofrojmë klientëve dhe përkujdesjen e veçantë Ndaj shërbimit. Të njëjtën përkujdesje ne e tregojmë çdo ditë me

Paga: Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune! |

Në çdo kohë një shërbim miqësor dhe i shpejtë, duke ndërvepruar vetë me klientët dhe duke ndërhyrë për të ndihmuar cilindo nga punonjësit që ka nevojë. • Menaxhimi i Ekipit të njësisë (cakton dhe mbikëqyr oraret e punonjësve të dyqanit, ndan detyrat, vlerëson performancën e tyre.. etj)•Menaxhimi i Shërbimit të Klientit•Menaxhimi i Shitjeve•Menaxhimi i Operacioneve të brendshme të njësisë.•Implementimi i Plote i Rregulloreve dhe Proçedurave.•Menaxhimi i Stokut dhe Skadencave. Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet bazuar mbi përmbushjen e këtyre kushteve:•Arsimi i lartë (kualifikime universitare në fushën e biznesit, shitjeve, menaxhimit)•Përvojë pune në rrjete supermarketesh (të paktën 2 vjet)•Aftësi shumë të mira Organizimi, Lidershipi dhe Komunikimi•Njohuri në programet bazë kompjuterike•Njohuri shumë të mirë të gjuhës italiane,angleze•Të jetë i gatshëm për të punuar ne dinamike te larte pune, mirëpresim cv-në tënde në [email protected]

Botuar më 05/03/2021
Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune!

DREJTUES/E TREGTAR Pronatyra Treg kërkon një Drejtues/e Tregtar (Direttore Commerciale)Prej15 vitesh dallohemi në tregun lokal për sigurinë maksimale që u ofrojmë klientëve dhe përkujdesjen E veçantë ndaj shërbimit. Të njëjtën përkujdesje ne e tregojmë

Paga: Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune! |

Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet bazuar mbi përmbushjen e këtyre kushteve:•Arsimi i lartë (kualifikime universitare në fushën e Tregtisë, Ekonomisë).•Përvojë pune minimum 5 vite në fushën e Distribucionit Ushqimor, Prodhimit Ushqimor ose Tregtisë Ushqimore.•Njohuri të shkëlqyera në “Microsoft Office 365”.•Njohuri trajnuese dhe aftësi për të trajnuar në fushën e shitjeve.•Gjuhë e huaj: italisht, anglisht ( e mbrojtur)•Gadishmëri për të zhvilluar kurse specializimi të ndryshme si dhe praktikë në njohjen e sistemeve të Kompanisë.•Gadishmëri për udhëtime pune brenda ose jashtë vëndit.•Studime për fushën ose pjesëmarrje në projekte të ndryshme përbëjnë epërsi., mirëpresim cv-në tënde në:

Botuar më 05/03/2021
Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune!

PUNONJESE BANAKU Rrjeti i Supermarketeve Conad në Tiranë kërkon të punësojë Punonjëse Banaku.

Paga: Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune! |

1.Aftësi shumë të mira komunikimi2.Aftësi të mira në shitje3.Kujdes të vecantë ndaj shërbimit të Klientit4.Preferohet eksperienca në Supermarket ne pozicion pune të ngjashëm5.Arsimi i mesëm ose i lartë6.Dëshirë për të punuar në grup dhe me turne7.Mosha 30- 45 vjeç, dergo cv-në tënde në

Botuar më 05/03/2021
Ofrohet pagë dhe kushte shumë të mira pune!

PUNONJES FAST-FOODI Fast Food Firence Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te mira |

Vajza dhe Djem, te jene me eksperience pune. Kushte shume te mira pune, ambiente te reja

Botuar më 05/03/2021
Ofrohen paga te mira

PICIER Fast Food Firence Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga te mira |

Te jene me eksperience pune. Kushte shume te mira pune, ambiente te reja

Botuar më 05/03/2021
Ofrohen paga te mira
)