Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Adresa 1: Blv. “Zogu I”, prane stacioni t...

Botuar me 21/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Kamarier/e

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pjatalarese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Pastruese

Per restorant peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Peshku Altea Kërkon të punësojë Shites/e

Peshku. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Vorri i Bomit

Botuar me 19/10/2018

Restorant Piceri Gusto Italiano Kërkon të punësojë Kamariere

(femer). Te dije Italisht, Anglisht. Te kete eksperience pune. Paga shume e mire., A...

Botuar me 18/10/2018

Kompania Hari Lena Shpk Kërkon të punësojë Agjent

Agjente per marrje porosish (femra dhe meshkuj) dhe agjente per shitje direkte me furgon. Kandidatet preferohet te kene eksperience ne fushen e distribucionit vecanerisht ne industrine ushqimore, si dhe te njohin subjektet ne Tirane dhe zonat perreth. Te zoterojne patente te klasit B , klasi C perbe, Tiranë

Botuar me 22/10/2018

Fast Food Ateneo Kërkon të punësojë Punonjes/e

Fast food-i. Me eksperience pune. Paga shume e mire + sigurime, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Elbasanit", perballe fakultetit Histori Gjeografi (Filologjikut)

Botuar me 22/10/2018

Fast Food Ateneo Kërkon të punësojë Shperndares

(Motorrist). Te njohi zonen Preferohet me motorrin e tij, Adresa: Rr. "Elbasanit", perballe fakultetit Histori Gjeografi (Filologjikut)

Botuar me 22/10/2018

Fast Food Ateneo Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Elbasanit", perballe fakultetit Histori Gjeografi (Filologjikut)

Botuar me 22/10/2018

Bar Marko Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

(femer). Preferohet mosha deri ne 30 vjec., Adresa: Prane Shkolles Vasil Shanto

Botuar me 21/10/2018

FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Ndihmes pasticier

(M/F). Me eksperience pune. Paga shume e mire + siguracion, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar me 21/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamariere

/Kamarier. Me eksperience pune, Adresa: Adresa 1: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit. Adresa 2: Prane Kinostudios

Botuar me 21/10/2018

FURRE BUKE PASTIÇERI “TITO” Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Paga shume e kenaqshme + siguracion, Adresa: Tek Xhamlliku, Sheshi Shtraus

Botuar me 21/10/2018

DION CLUB Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune. Mosha deri ne 35 vjec, Adresa: Rr. "Elbasanit", perball Shkolles se Gjuheve te Huaja

Botuar me 21/10/2018
e kenaqshme dhe siguracione

Restorant Il Gusto Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Mosha mbi 30 vjeç. Te dijne gjuhe te huaj anglisht dhe italisht. Te interesuarit te paraqiten ne adresen:, Adresa: Rr. “Donika Kastrioti” pas kullave Binjake

Botuar me 21/10/2018