Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Bar Hotel Vila 1928 Kërkon të punësojë Sanitare

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shërbime për restorante
Bar hotel vila 1928, sanitare
Përshkrim

Puna me turne 06.00-14.00 dhe 14.00-22.00, paga 25.000leke + siguracione. 1 dite ne jave pushim. Mosha 25-47 vjec, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes


Botuar më 15/08/2019

Telefon