Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

STAF

HOTEL APOLLON SARANDE

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune
Per Kuzhine

Detyrat dhe Pagesa

Page e kenaqshme
Sigurohet fjetja dhe ushqimi
Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit

Kontakte

Sarande

Botuar më 15/01/2020

)