Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Hotel me 4 yje dhe 102 dhoma ne Shengjin Kërkon të punësojë Menaxher/e te pergjithshem

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Hotele dhe shërbime hotelerie
Hotel me 4 yje dhe 102 dhoma ne shengjin, menaxher/e te pergjithshem
Përshkrim

Personat e interesuar duhet te kene nje pervoje minimale pune prej 10 vjetesh. Te jene njohes shume te mire te gjuhes Italiane dhe Angleze. Pervoja e punes duhet te jete po ne kete pozicion pune dhe ne resorte apo hotele te se njejtes kategori., Lezhë


Botuar më 12/07/2019

Telefon