Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Hotel me 4 yje dhe 102 dhoma ne Shengjin Kërkon të punësojë Financier/e

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Hotele dhe shërbime hotelerie
Hotel me 4 yje dhe 102 dhoma ne shengjin, financier/e
Përshkrim

Te kete pervoje pune jo me pak se 5 vjet si finaciere ne fushen e hotelerise., Lezhë


Botuar më 12/07/2019

Telefon