Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHKOLLA PROFESIONALE D.T.FORMAZIONE E PASQUALE DE LUCA,VJEN NE DURRES PER FORMIMIN DHE LESHIMIN E PATENTAVE TE SALDIMIT! E PARA PER SALDATURE KOK ME KOK DHE E DYTA PER QOSHET VERTIKALISHT NGA POSHTE LART.

Karakteristika

Sherbime te ndryshme, Ofroj, Saldime/punime hekuri
Shkolla profesionale d.t.formazione e pasquale de luca,vjen ne durres per formimin dhe leshimin e patentave te saldimit! e para per saldature kok me kok dhe e dyta per qoshet vertikalisht nga poshte lart., 1.500 euro
Përshkrim

Kerkojme SALDATORE ME eksperience TE pakten 2vjecare ne sektorin e saldimit...qellimi jone eshte te kualifikojme personat te afte per offerta pune ne tegjith territorin EU, Durres- Shkozet

1.500,00 euro

Botuar më 13/01/2022

Telefon
)