Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KERKOJ NDIHMESE PER PASTRIMIN E SHTEPISE DHE PERKUJDESJEN PER FEMIJET

E hënë-e shtunë, 5 orë në ditë; 35-50 vjeç, Pranë Fakultetit Ekonomik (QS)

Botuar më 20/11/2019

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, turni 3 ose 4 ore paradite. Kam eksperience pune, Kombinat, Tirane

Botuar më 20/11/2019

KUJDESTARE

Kujdestare per nje zonje te moshuar . Momentalisht kemi nje zonje qe kujdeset, kerkojme nje zonje tjeter si ndihmese per ta ndihmuar, Tirane

Botuar më 20/11/2019

JAM KUJDESTARE

Jam kujdestare per moshen e trete, kam eksperience pune pune, kater ore mbasdite, Te xhamlleku

Botuar më 19/11/2019

KERKOHET PUNETORE SHTEPIE PER GATIM, PASTRIM DHE SHERBIMIN E FEMIJEVE

Paga 30.000 leke. Orari i punes 9.00-17.00, Rr. "5 Maji", Uzina Dinamo

Botuar më 19/11/2019

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si kujdestare per te moshuar, orari 08.00-16.00. Kam eksperience pune, Tirane

Botuar më 19/11/2019

KERKOJ TE PUNESOHEM

Si punetore shtepie edhe vilash, jam 40 vjec, preferoj te punoj ne shtepi me te huaj, puna 5 dite te javes, di gjuhen Italiane, dhe di te menaxhoj vila plazhi.

Botuar më 18/11/2019

KERKOHET NJE PUNETORE SHTEPIE

Qe te dije edhe te gatuaj. Mosha 35-50 vjec, Tek 9-kateshet

Botuar më 18/11/2019

KERKOJ PUNETORE SHTEPIE

Mundesi dokumentash, bilete udhetimi, Itali

Botuar më 18/11/2019
)